Kanye West - Black Skinhead (Video)Efter det nyligen släppta albumet "Yeezus" släpper nu Kanye West musikvideon till senaste singeln "Black Skinhead". Just den låten är en av de bättre låtarna från albumet på flera sätt. Lyssna in "Black Skinhead" och hela resten av skivan via Spotify.

 

09.07.2013 kl. 20:43

Skylar Grey feat. Big Sean & Travis Barker - Back From The DeadSkylar Grey får hjälp av Big Sean och Travis Barker på sin nya singel "Back From The Dead" från hennes kommande album "Don't Look Down". Skylar Grey sjunger, Big Sean rappar en vers och Travis Barker trummar. Det visade sig vara en lyckad kombination eftersom låten är riktigt, riktigt bra!

Skylar Grey feat. Big Sean & Travis Barker - Back From The Dead:
08.07.2013 kl. 20:05

Looptroop Rockers - Den Obekväma Tystnaden (Video)Looptroop Rockers bjuder på en ny musikvideo till låten "Den Obekväma Tystnaden" som är den tredje singeln från gruppens senaste album "Mitt Hjärta Är En Bomb", som samtidigt var den första Looptroop Rockers plattan på svenska. I musikvideon får vi följa med ett gäng lediga poliskollegor och se vad som händer när de slipper vara poliser och istället får vara "vanligt" folk ett tag

Spotify: Looptroop Rockers - Den Obekväma Tystnaden
07.07.2013 kl. 20:05

Adam Kanyama - På Riktigt (Video)Adam Kanyama är tillbaka med nytt material på svenska. Här har ni den nya musikvideon till den nya singeln "På Riktigt", producerad av Chords. Musikvideon är inspelad i Norsborg under ett par dagar i mitten av juni och visar vardagen i Stockholms förort.

Spotify: Adam Kanyama - På Riktigt
07.07.2013 kl. 19:55

Tinie Tempah feat. 2 Chainz - TrampolineTinie Tempah är tillbaka efter succén med debutskivan "Disc-Overy". Den senaste singeln han släppte var låten "Till I'm Gone" med Wiz Khalifa som släpptes 2011, alltså hela 3 år sedan så det var verkligen på tiden med ny musik! Den nya singeln går under titeln "Trampoline" och gästas av 2 Chainz och är procuderad av Diplo. Låten är den första singel från det kommande andra albumet "Demonstration", som släpps senare i år.

Tinie Tempah feat. 2 Chainz - Trampoline:
04.07.2013 kl. 23:14

Mike Posner feat. Sammy Adams, T. Mills & Niykee Heaton - We Own It (Video)Mike Posner är tillbaka med en ny akustiskt remix. Denna gång är det en ny remix version av låten "We Own It" med 2 Chainz & Wiz Khalifa. Mike Posner tycks dessutom vara bra på att samla ihop bra samarbeten eftersom även denna är så klockren! Med sig har han alltså Sammy Adams, T. Mills samt Niykee Heaton. Låten kan ni ladda ner via musikspelaren nedan.

Mike Posner feat. Sammy Adams, T. Mills & Niykee Heaton - We Own It (Remix):
30.06.2013 kl. 11:56

Big Sean feat. Lil Wayne & Jhené Aiko - BewareBig Sean är tillbaka med en ny låt efter den första singeln "Switch Up" med Common. På den nya singeln "Beware" går Big Sean ihop med Jhené Aiko och Weezy. Även denna är ifrån kommande albumet "Hall Of Fame", som släpps senare i augusti.

Big Sean feat. Lil Wayne & Jhené Aiko - Beware:
25.06.2013 kl. 10:37

PARTYNEXTDOOR feat. Drake - Over HereVi bjuder ännu på en till låt av de totalt fyra Drake låtarna som släpptes idag. Denna "Over Here" är en helt ny låt av PartyNextDoor som nyligen signades till OVO, med hjälp av OVO chefen himself, Drizzy Drake. Låten lär vara tagen från PartyNextDoor's kommande projekt som kommer att släppas den 1:a juli! De övriga nya Drake låtarna som släpptes idag kan ni lyssna in via, ovosound.com.

PARTYNEXTDOOR feat. Drake - Over Here:
22.06.2013 kl. 22:40

Drake feat. Sampha - The MotionDen 17 september släpper Drake sitt nästa album "Nothing Was The Same", det meddelades idag samtidigt som det släpptes fyra stycken nya låtar med Drake. Denna låten, "The Motion" var en av de låtarna som släpptes idag. Låten gästas även av Sampha från SBTRKT. Det är än så länge oklart vart låten kommer ifrån, om den kommer att finnas med på kommande skivan eller inte? Via Drake's tweet neda kan ni klicka er vidare för att lyssna de övriga låtarna!

Drake feat. Sampha - The Motion:

22.06.2013 kl. 22:21

Kanye West - Yeezus (Album)Nu är det mycket mystiska och mycket omtalade albumet "Yeezus" med Kanye West äntligen släppt! Ingen singel, ingen eller knappt någon marknadsföring alls, ingen låtlista, inget omslag och själva datumet för releasen tweetade Kanye om utan att hänvisa till något album eller något annat heller för den delen, utan bara "June 18". Det är bara Mr. West som kan göra så här. Som alltid med Kanye West vet man aldrig hur albumet verkligen kommer att låta förrän man hört skivan själv. Inget undantag denna gång. Albumet innehåller 10 spår och är absolut ett av de bästa albumen för i år, kanske inte det bästa Kanye West albumet. Några personliga favortier just nu är låtarna "Black Skinhead" och "Blood On The Leaves".

Kanye West - Black Skinhead (Snippet):
22.06.2013 kl. 12:15

Wretch 32 feat. Jacob Banks - Doing OkWretch 32 tar hjälp av Jacob Banks på sin nya singel "Doing Ok". Och bra så, eftersom de lyckats snickra ihop en riktigt smooth, lugn och cool låt. Även den tidigare släppta singeln "Blackout" med just Wretch 32 var även den mycket nice.

Wretch 32 feat. Jacob Banks - Doing Ok:
19.06.2013 kl. 23:17

Movits! feat. Maskinen - Limousin (Video)Då var det dags för videopremiär! Luleå gruppen Movits bjuder på den nya videon till den härliga låten "Limousin" feat. Maskinen. Bra skit!
19.06.2013 kl. 23:09

Kanye West - YEEZUS

Några dagar kvar till den officiella releasen av det mycket mystiska och mycket omtalade albumet "Yeezus" med Kanye West. Ingen singel, ingen eller knappt någon marknadsföring alls, ingen låtlista, inget omslag och själva datumet för releasen tweetade Kanye om utan att hänvisa till något album eller något annat heller för den delen, utan bara "June 18". Det är bara Mr. West som kan göra så här.

Nu har dock skivan läckt ut så ni som inte kan hålla er tills den 18:e kan googla runt och lyssna skivan online, eller via musikspelaren nedan (så länge det är möjligt). Vi uppdaterar/skriver nytt inlägg då skivan är släppt!NYTT INLÄGG: http://rimochbas.ratata.fi/blogg/article-49412-317542-kanye-west-yeezus-album
16.06.2013 kl. 00:30

Robin Thicke feat. T.I. & Pharrell - Blurred Lines (Video)En av de bästa och en av de mest spelade låtarna just nu är denna, "Blurred Lines" med Robin Thicke feat. T.I. och Pharrell. Det är även Pharrell som producerat låten för Robin Thicke.

15.06.2013 kl. 17:44

Kim Cesarion - Undressed (Video)Då var det dags för videopremiär! Kim Cesarion släppte nämligen precis en tillhörande musikvideo till den mycket hypade singeln "Undressed". Även den akustiska versionen (länk till den akustiska versionen) har hypats en hel del, men helt av rätt orsak. Denna kille har verkligen talang! Den kommande debutplattan väntas släppas under 2013.

http://www.kimcesarion.com/

11.06.2013 kl. 18:39

FIND US ON:

 

CONTACT: rimochbas(at)hotmail.com

 

SPOTIFY SPELLISTOR:

 

YOUTUBE SPELLISTOR:

Favorittröjorna med Lorentz & Sakarias finns att köpas nu via Corinne, klicka på bilden ovan för att komma till webshopen!Nytt album med Lorentz & Sakarias är ute nu!! Klicka på omslaget ovan för att lyssna på albumet.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar
Besökstoppen