Cory Gunz feat. Wiz Khalifa - I'm Laughing



Här har ni en av de bästa låtarna från Cory Gunz's senaste mixtape "Datz WTF I'm Talkin' Bout". Låten vi snackar om är denna "I'm Laughing" tillsammans med Wiz Khalifa. Lyssna in låten nedan och haffa mixtapet via länken.

Cory Gunz feat. Wiz Khalifa - I'm Laughing:


LADDA NER: Cory Gunz - Datz WTF I'm Talkin' Bout (Mixtape)
28.08.2013 kl. 11:51

Sean Kingston feat. 2 Chainz - Shotta Luv



Sean Kingston bjuder på en ny låt ifrån plattan "Back 2 Life" som släpps den 10:e september. Den nya låten går under titeln "Shotta Luv" och gästas av 2 Chainz som verkligen varit aktiv när det gäller gästverser i år!

Sean Kingston feat. 2 Chainz - Shotta Luv:

27.08.2013 kl. 11:20

Big Sean feat. Kendrick Lamar & Jay Electronica - Control



Om några dagar släpps Big Sean's kommande album, "Hall of Fame". En låt som däremot inte kommer finnas med på det kommande albumet men som ändå är en helt ny låt är denna, "Control" tillsammans med Kendrick Lamar och Jay Electronica. Orsaken till detta är rättigheterna till samplingen. Ända sen den sju minuter långa låten (med bara rapverser) släpptes har låten hypats och remixats en hel del. Framförallt Kendrick Lamar's feta vers har uppmärksammats. Lyssna in den omtalade låten producerad av No I.D. via musikspelaren nedan.

Big Sean feat. Kendrick Lamar & Jay Electronica - Control:
25.08.2013 kl. 12:21

Ellie Goulding - Under Control



Ellie Goulding som är aktuell med den nya re-realeasen av albumet "Halcyon Days" som släpps om några dagar bjuder sina fans på ännu en ny låt, "Under Control". Riktigt skön låt och produktion som passar perfekt till Ellie's kraftfulla röst som höjer själva låten till nästa nivå.

Ellie Goulding - Under Control:
24.08.2013 kl. 12:33

Maxsta feat. Little Nikki - Wanna Go (Video)



Den unga London rapparen Maxsta går ihop med sångaren Little Nikki på sin nya singel "Wanna Go". Samplingen är tagen från Inner City's klassiker "Good Life". Maxsta jobbar för fullt på sin debutplatta som lär släppas senare i år via RCA Records.

Maxsta feat. Little Nikki - Wanna Go:


https://www.facebook.com/officialmaxsta
http://www.maxstaofficial.com/

23.08.2013 kl. 15:07

Naughty Boy feat. Wiz Khalifa & Ella Eyre - Think About It



Efter succén med framförallt super singel "La la la" tillsammans med Sam Smith är nu Naughty Boy tillbaka med en ny singel! På den nya singeln som går under titeln "Think About It" får man dessutom hjälp av Wiz Khalifa och Ella Eyre. Singeln är tagen från Naughty Boy’s kommande "Hotel Cabana" album som kommer att släppas den 27:e denna månad.

Naughty Boy feat. Wiz Khalifa & Ella Eyre - Think About It:
22.08.2013 kl. 14:51

The Weeknd feat. Drake - Live For



The Weeknd är tillbaka med en ny låt från hans kommande album "Kiss Land" som släpps i september, den 10:e. Denna gång får han hjälp av Drizzy Drake, bra så!

The Weeknd feat. Drake - Live For:
21.08.2013 kl. 08:21

Chiddy Bang - Breathe



Det har gått ett år sedan Chiddy Bang släppte sitt debut album "Breakfast". Nu är de åter aktuella med nytt material, denna gång är det ett nytt mixtape som är på gång. Här har ni det första smakprovet i form av låten "Breathe" från det kommande tapet "Baggage Claim".

Chiddy Bang - Breathe (prod. by Yuri Beat$):
21.08.2013 kl. 08:10

Just Blaze x Baauer feat. Jay-Z - Higher



Nästa vecka den 13:e är det officiell release av denna "Higher" med Just Blaze och Baauer, tillsammans med lite vokaler av Jay-Z. Detta passar perfekt som en uppföljare till succén Baauer hade med låten "Harlem Shake". Nästa vecka släpps samtidigt även en tillhörande musikvideo som det nu finns en trailer till som går att checka in via YouTube här, http://www.youtube.com/watch?v=P7PRL9v9gws.

Just Blaze x Baauer feat. Jay-Z - Higher:
10.08.2013 kl. 09:55

Azealia Banks & Paul Oakenfold - Venus



Azealia Banks och Paul Oakenfold går ihop och gör en ny dance anthem, "Venus". Ett rätt så lyckat samarbete!

Azealia Banks & Paul Oakenfold - Venus:
10.08.2013 kl. 09:41

Drake feat. Majid Jordan - Hold On, We're Going Home



Igår var det den årliga OVO festen Drake har styrt upp i Toronto, med bl.a. Kanye West som gäst! Som en avslutning på festen bjuder Drake på en helt ny singel "Hold On, We're Going Home" tillsammans Majid Jordan som är från kommande albumet, "Nothing Was The Same".

Drake feat. Majid Jordan - Hold On, We're Going Home:
07.08.2013 kl. 09:26

Kavinsky - Odd Look (Video)



Här är nu den nya musikvideon till Kavinsky's "Odd Look" som lite påminner om filmen "Drive" som även är väldigt, väldigt mycket förknippad med just Kavinsky. Soundtracket för filmen, "Nightcall" utav Kavinsky har just nu över 36 miljoner visningar på YouTube och var verkligen en superhit.

Passa även på att höra The Weeknd's remix på denna "Odd Look" vi följande länk, http://rimochbas.ratata.fi/blogg/article-49412-320562-kavinsky-feat-the-weeknd-odd-look-remix.
07.08.2013 kl. 08:58

Jay-Z - Picasso Baby (A Performance Art Film)



Checka in den nya 10 minuter långa performancefilmen till Jay-Z's låt "Picasso Baby". Som del av ett konstprojekt uppträdde Jay Z på Pace konstmuseum i New York med att framföra låten Picasso Baby sex timmar i rad. I videon, som blev både en performancefilm och musikvideo får vi se Jay-Z uppträda tillsammans med bl.a. Wale, Taraji P. Henson, Rosie Perez, Judd Apatow, Alan Cumming, Magazeen, Fab 5 Freddy och Marina Abramovic. Missa inte heller den nya plattan "Magna Carta... Holy Grail" var ni även hittar denna "Picasso Baby".

 

05.08.2013 kl. 21:05

Chris Brown feat. Nicki Minaj - Love More



Chris Brown bjuder på en ny singel "Love More" från kommande albumet "X". Albumet sägs innehålla en hel del gästartister, samt rätt så intressanta producenter. På den nya singeln får Breezy i alla fall hjälp av Nicki Minaj i form av en gästvers.

Chris Brown feat. Nicki Minaj - Love More (Dirty):
04.08.2013 kl. 17:22

Drake feat. 2 Chainz & Big Sean - All Me



Drake med nästa singelsläpp från kommande albumet "Nothing Was the Same". Den nya singeln går under titeln "All Me" och på den får han hjälp av 2 Chainz och Big Sean. Lyssna in låten nedan!

Drake feat. 2 Chainz & Big Sean - All Me:
01.08.2013 kl. 20:34

FIND US ON:

 

CONTACT: rimochbas(at)hotmail.com

 

SPOTIFY SPELLISTOR:

 

YOUTUBE SPELLISTOR:

Favorittröjorna med Lorentz & Sakarias finns att köpas nu via Corinne, klicka på bilden ovan för att komma till webshopen!



Nytt album med Lorentz & Sakarias är ute nu!! Klicka på omslaget ovan för att lyssna på albumet.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar
Besökstoppen